Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου να δηλώσεις συμμετοχή στο ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab, powered by TITAN. Πρώτο βήμα για να συμμετέχεις πρόγραμμα είναι να συμπληρώσεις την αίτηση σου μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2019.

-Σημαντική σημείωση: Μπορείς να υποβάλεις αίτηση μόνο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και αφορά στο εντατικό πρόγραμμα εκμάθησης του ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab, powered by TITAN διάρκειας 100 ωρών.

Χρήσιμες Πληροφορίες

  1. Για να υποβάλλεις την αίτησή σου θα πρέπει πρώτα να αποδεχθείς τους όρους που θα βρεις πιο κάτω στην σελίδα αυτή. Θα χρειαστείς περίπου 30’ για να ολοκληρώσεις την αίτηση και δεν υπάρχει η δυνατότητα να την αποθηκεύσεις και να συνεχίσεις σε δεύτερο χρόνο, συνεπώς όταν την ξεκινήσεις, υπολόγισε να έχεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να την ολοκληρώσεις.
  2. Την αίτηση θα πρέπει να την συμπληρώσεις όλη στα ελληνικά.
  3. Το βιογραφικό σου θα πρέπει να το αναρτήσεις στα αγγλικά, σε μορφή pdf και το όνομα του αρχείου θα πρέπει να περιλαμβάνει τα στοιχεία σου στα αγγλικά στην μορφή “LASTNAME_FIRSTNAME_CV”, π.χ. “PAPADOPOULOU_MARIA_CV”.
  4. Πάτα εδώ για να κατεβάσεις έναν οδηγό που θα σου εξηγεί βήμα-βήμα πώς να υποβάλεις επιτυχώς την αίτησή σου.
  5. Μόλις την υποβάλεις, θα λάβεις ένα email, το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι η αίτηση καταχωρήθηκε επιτυχώς στο σύστημά μας. Ύστερα από την συλλογή και επεξεργασία των αιτήσεων και των βιογραφικών, θα λάβεις ενημέρωση για την πορεία της αίτησής σου στη διαδικασία επιλογής του ReGeneration Academy.

Καλή επιτυχία!