Ναταλία-Χριστίνα Βουρλούμη
Project Management Coordinator

Η Ναταλία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2010 ξεκινάει τις σπουδές της στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών. Μέσα από το πρόγραμμα του Erasmus Placement της δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψει στο Μιλάνο, όπου και δούλεψε για 3 μήνες στην Coca-Cola Company ως Juice Marketing Intern για 23 χώρες της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτοί οι τρεις μήνες ήταν καθοριστικοί για την ίδια, μιας και μέσα από αυτό το ταξίδι βρήκε την αγάπη της για το επιχειρείν. Λίγους μήνες αργότερα γυρνάει πίσω στην Ελλάδα, όπου και συνεχίζει να εργάζεται στην Coca-Cola Company, τώρα πια στο κομμάτι των Facilities.

Και κάπου εκεί είναι που μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή της το ReGeneration. Παράλληλα με την δουλειά της, στην ομάδα των Facilities, υποστήριξε το πρόγραμμα, το οποίο και αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Λίγα χρόνια αργότερα, φτάνοντας στο σήμερα, αποτελεί πια επίσημο μέλος του Project Management Team του ReGeneration και ανυπομονεί να ζήσει αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Εκτός από τις σπουδές γύρω από την Διοικητικές Επιστήμες, η Ναταλία κατέχει διδασκαλικό δίπλωμα στους Λάτιν χορούς και μετράει αρκετές συμμετοχές και μετάλλια σε διάφορα χορευτικά φεστιβάλ. Αγαπάει τα ταξίδια,την διεθνή κουζίνα,την τζαζ μουσική και την Αμοργό.

Μεγάλο όνειρό της είναι να καταφέρει, μέσα από την εμπειρία της στις επιχειρήσεις, να ανοίξει κάποια στιγμή και την δική της.