Παναγιώτης Μαδαμόπουλος-Μοράρης
ReGeneration Co-Founder

O Παναγιώτης Μαδαμόπουλος-Μοράρης είναι συνιδρυτής του ReGeneration, και πρώτος πρόεδρος της κοινότητας Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλίας του World Economic Forum.

‘Εχει να επιδείξει πολυσχιδή δράση στους τομείς τoυ retail, consumer goods, real estate καθώς και συμβουλευτικών/επενδυτικών υπηρεσιών και ιστορικό συνεργασιών με πλήθος F500 οργανισμών. Είναι ο ιδρυτής της εταιρείας συμβουλευτικών και επενδυτικών υπηρεσιών Νireus Capital Advisors, και συμμετέχει ως Venture Partner στο BigPi, υπό σύσταση Εταιρία Επιχειρηματικών Κεφαλαίων Υψηλού Κινδύνου (Venture Capital Fund). Έχει υπάρξει μέλος της ιδρυτικής ομάδας και Δ.Σ. και διατελέσει μέχρι πρόσφατα ως Διευθυντής Επιχειρησιακής Στρατηγικής και Ανάπτυξης του ομίλου Agora Trading (νυν «Amarla Retail») με επιχειρηματική δραστηριότητα σε 15+ χώρες ανά την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.

Έχει σπουδάσει νομικά στο ΔΠΘ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M) από το Πανεπιστήμιο της Πεννσυλβάνια (UPenn) στις ΗΠΑ. Διατηρεί εθελοντικά τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute).