Επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη

Το ReGeneration μέσα από την ολιστική του προσέγγιση, έχει ως στόχο να εξοπλίσει του νέους που είναι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους ζωής, με τα εφόδια εκείνα που είναι απαραίτητα για την επαγγελματική αλλά και προσωπική τους ανάπτυξη. Για αυτό δεν σταματάμε να επενδύουμε αλλά και να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που παρέχει εκτός από αμειβόμενη απασχόληση, στοχευμένη εκπαίδευση αλλά και ενασχόληση με εθελοντική κοινωνική εργασία ως μέρος μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας αλλά και προετοιμασίας για τα επόμενα χρόνια τόσο της επαγγελματικής όσο και την προσωπικής ζωής των συμμετεχόντων.

Ανάδειξη δεξιοτήτων

Το ReGeneration αφουγκραζόμενο της ανάγκες της εποχής αλλά και της αγοράς εργασίας, έρχεται να γεφυρώσει το κενό που υπάρχει μεταξύ των νέων ταλαντούχων πτυχιούχων και των εταιρειών, οι οποίες δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες (skills gap). Έτσι το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους νέους όχι μόνο να βρουν δουλειά, αλλά και να αποκτήσουν τις σωστές δεξιότητες που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά.

Καταπολέμηση ανεργίας

Το ReGeneration «γεννήθηκε» σε μια εποχή αυξανόμενης ανεργίας και διαρροής ταλέντων στο εξωτερικό κυρίως λόγω της κρίσης. Έτσι πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να συμβάλλει στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας και του brain drain, προσφέροντας σε νέους την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα εδώ, και να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά εργασίας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης.