ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Το ReGeneration δεν εφησυχάζει ποτέ και ενώ συνεχίζει τη δυναμική του πορεία, παραμένει δημιουργικά και εποικοδομητικά «ανήσυχο», δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους νέους πτυχιούχους που θέλουν να ξεχωρίσουν εδώ!

Στο πλαίσιο αυτό, εισάγει νέους, καινοτόμους πυλώνες, επενδύοντας σε στοχευμένη εκπαίδευση σε τομείς της ελληνικής οικονομίας όπου υπάρχει κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων.

Οι στοχευμένοι αυτοί κύκλοι που θα πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και ανάμεσα στους γενικούς κύκλους ReGeneration, βρίσκουν «στέγη» στο ReGeneration Academy το οποίο θα φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης και συνεπώς απασχόληση σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής αγοράς εργασίας.

Συνδυάζοντας το μοναδικό DNA και την τεχνογνωσία του ReGeneration με τη βαθιά γνώση και εμπειρία συνεργατών που ηγούνται εξειδικευμένων τομέων και προγραμμάτων της αγοράς, το ReGeneration προχωράει σε στρατηγικές συνεργασίες για το λανσάρισμα καθετοποιημένων και στοχευμένων κύκλων του προγράμματος, στο πλαίσιο του ReGeneration Academy.

Η αρχή έγινε το 2017, με το ReGeneration Coding School by kariera.gr, το πρώτο πρόγραμμα εκμάθησης Java προγραμματισμού στην Ελλάδα για junior developers, που συνδέει άμεσα τους συμμετέχοντες με την αγορά εργασίας, επιχειρώντας έτσι να δημιουργήσει προσφορά στην ήδη αυξημένη υπάρχουσα ζήτηση.

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί τα εξής στοχευμένα προγράμματα:

  • ReGeneration Academy of Java powered by Coding School| Kariera.gr
  • ReGeneration Academy of Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub
  • ReGeneration Academy of Digital Marketing Young Practitioners powered by Excelixi
  • ReGeneration Academy of Java4Web powered by Code.Hub in Thessaloniki
  • ReGeneration Hospitality Front Office Academy powered by INSETE
  • ReGeneration Academy of .NET powered by Coding School| Kariera.gr
  • ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab - Powered by TITAN

Όλοι εμείς στο ReGeneration Academy πιστεύουμε πολύ στη δύναμη της πολυμετοχικότητας, καθώς η σύμπραξη δυνάμεων βρίσκεται στο DNA του προγράμματος.

Έτσι, η ομάδα μας συνάντησε το φρέσκο όραμα της Τράπεζας Πειραιώς για τη νέα γενιά, και λειτουρώντας ως πολλαπλασιαστής ισχύος για την ανάπτυξη των νέων, συνεργστήκαμε στη δημιουργία το Project Future που επιδιώκει να συνδέσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, συμβάλλοντας στην εξειδίκευση νέων πτυχιούχων σε τομείς που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Οι εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις του Project Future υλοποιούνται σε συνεργασία με τη Google, το Facebook, το Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς και κατά τη διάρκεια του θα εκπαιδευτούν συνολικά 1.200 νέοι, ενώ 330 επιτυχόντες θα παρακολουθήσουν στη συνέχεια ένα από τα τρία πεδία εξειδίκευσης.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΥΚΛΟΙ REGENERATION ACADEMY

ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΥΚΛΟΙ PROJECT FUTURE

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ REGENERATION ACADEMY

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ PROJECT FUTURE