ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών data engineering, data science και business intelligence, διάρκειας 120 ωρών, εντός έξι εβδομάδων. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται τρία all-day coding events, ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Athens Tech College. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι υποψήφιοι θα ξεκλειδώσουν νέες τεχνικές και εργαλεία συλλογής, αποθήκευσης, μετασχηματισμού, χρήσης, οπτικοποίησης και αξιοποίησης δεδομένων, ώστε να ανταποκριθούν στην επείγουσα ανάγκη και έντονη ζήτηση για Data Engineers, data Scientists και Business Intelligence developers. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Το Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers.

Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα του Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή την δική του καριέρα.

Το Code.Hub είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε πολυεθνική εταιρεία, start-up ή εργαζόμενο/απασχολούμενο στον χώρο της πληροφορικής, καθώς κάθε δράση εμπλουτίζεται με επιστημονική προσέγγιση και έχει ως κύριο τρόπο υλοποίησης την “προσομοίωση του κλάδου και του εργασιακού περιβάλλοντος”. Κάθε προγραμματιστής και επαγγελματίας του χώρου της πληροφορικής, έχει την δυνατότητα να μάθει από senior developers της αγοράς και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του σε κώδικα και πραγματικά projects.

Όραμά του είναι κάθε μέλος του Code.Hub, να έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί μέσω των δράσεων και υπηρεσιών του - Code.Career, Code.Learn, Code.Event - και να αποτελεί ένα ισχυρό κομμάτι του Code.Community.

Στην ομάδα του Code.Hub, αρέσει ο προγραμματισμός, η ανάπτυξη δεξιοτήτων στην πληροφορική και η δημιουργία πρωτοπόρων ιδεών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Code.Hub μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Code.Hub δεσμεύεται στην ποιότητα των εκπαιδευτικών του δράσεων, μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του με το Athens Tech College. Το Athens Tech εγγυάται το αποτέλεσμα με την επιστημονική του σφραγίδα, μιας και είναι το πρώτο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα στις σπουδές πληροφορικής & τεχνολογίας. 

Συνδυάζει αποτελεσματικά την έρευνα και την επιχειρηματικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς στην εποχή της καινοτομίας και των startups. Διαθέτει πάνω από 45 έτη εμπειρία στο χωρο της εκπαίδευσης, των νέων τεχνολογιών και της επικοινωνίας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Tech μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ;

Υπάρχουν τρεις κύριοι λόγοι που καθιστούν το ReGeneration Academy of Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub το ιδανικό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης, κατάρτισης και upskilling. Η ανάλυση βασίζεται στις δεξιότητες IT/ programming που θα αποκτηθούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, αλλά και στην καλύτερη δυνατή εργασιακή τοποθέτησή σου για τα επόμενα βήματα της καριέρας σου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως υποδεικνύει το Forbes (The 10 Best Jobs To Apply For In 2017), το επάγγελμα του data scientist κατατάσσεται πρώτο και αυτό του data engineer είναι το τρίτο μεταξύ των καλύτερων θέσεων εργασίας για να αιτηθείς.Επιπρόσθετα, το Indeed.com εξέτασε τις κορυφαίες γλώσσες προγραμματισμού από την πλευρά της εργασιακής ανέλιξης και τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι η SQL και η Python βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις.

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με βάση την hands-on εμπειρία που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας SQL για βάσεις δεδομένων και data engineering σκοπούς, καθώς και Python για data science.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία καθένα από τα 4 πρώτα στάδια αξιολόγησης μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους φιναλίστ που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των δεδομένων, μέσα από την εκπαίδευση σε software programming, data engineering, data science και business intelligence.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πτυχιούχοι

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:

  • Πληροφορικής / Μηχανικών υπολογιστών / Προγραμματισμού
  • Μαθηματικών
  • Στατιστικής
  • Μηχανικών
  • Οικονομικών
  • Διοίκησης επιχειρήσεων
Νέοι

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις; Μπες εδώ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στόχος του ReGeneration Academy of of Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και ειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα των δεδομένων, με ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο. Software Engineering, Relational Databases, Python, Business Intelligence, NoSQL Databases, Data Visualization, Big Data Technologies & Systems και Machine Learning είναι μόνο μερικές από τις θεματικές που θα καλυφθούν για όσους διεκδικήσουν την πρόσβαση στο ReGeneration Academy of Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub, εξοπλίζοντάς τους με τα εφόδια εκείνα που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέσεις στους τομείς data engineering, data science και business intelligence.


___________________________________________________________________________________________________________