ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Είναι ένα πρακτικό σε γνώσεις και δεξιότητες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing, το οποίο περιλαμβάνει:

  • 75 ώρες σε αίθουσα με ενότητες όπως Online Branding, Social Media, Content Marketing, Pay Per click (PPC)- Adwords κ.ά
  • 25 ώρες e-learning με ενότητες όπως Search Engine Optimization (SEO), Web Analytics, PPC Advertising κ.ά.
  • Digicamp, ένα πρωτοποριακό 2ήμερο camp, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις την εξειδικευμένη και πολύπλευρη γνώση μέσω πρακτικής εξάσκησης αλλά και να δικτυωθείς. Συνεργαζόμενος/η σε ομάδες, αναλαμβάνεις την επίλυση ενός πραγματικού case που αφορά στη διαμόρφωση της digital marketing στρατηγικής για μεγάλες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Το Final Digital Marketing Strategy Project, παρουσιάζεται από κάθε ομάδα τη δεύτερη ημέρα του camp στην επιτροπή, την οποία αποτελούν αναγνωρισμένα στελέχη εταιρειών τις οποίες αφορά η digital marketing στρατηγική.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ

Στο πρόγραμμα, αναλύονται σε βάθος η θεωρία και οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital marketing. Η εκπαίδευση γίνεται μέσα από έναν ισορροπημένο συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε Η/Υ.

Με κορυφαίους στο χώρο του digital marketing Έλληνες και ξένους εισηγητές, θα αποκτήσεις εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες στο digital marketing και τα online campaigns.

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας μέσα από εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας. 

Στον πυλώνα της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας δημιούργησε το 2014 την πρώτη Ακαδημία Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας, e-Academy, με 2 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα το Digital Marketing Practitioner & το e-Commerce Project Manager που αριθμούν πάνω από 500 αποφοίτους από μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. 

Στη συνέχεια, δημιούργησε τα Cutting Edge Courses, σεμινάρια μικρότερης διάρκειας, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη που γνωρίζουν ήδη τα fundamentals του Digital και επιθυμούν να εμβαθύνουν σε επιμέρους τομείς όπως το Mobile Marketing, το Digital Marketing Strategy και το User Experience.

Το 2017 δημιούργησε την πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα για Digital Transformation, η οποία απευθύνεται στα στελέχη που καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις για τον επιτυχημένο μετασχηματισμό των επιχειρήσεων τους. Τέλος, παρέχει εξιδεικευμένα προγράμματα digital marketing ενδοεταιρικής εκπαίδευσης, βασισμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Περισσότερα για την Excelixi μπορείτε να δείτε εδώ.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία καθένα από τα 4 πρώτα στάδια αξιολόγησης μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους φιναλίστ που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του digital marketing: 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πτυχιούχοι

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.

Νέοι

Εως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις; Μπες εδώ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα έχεις όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες για να μπορείς να σχεδιάζεις, συντονίζεις, υλοποιείς και αξιολογείς digital marketing στρατηγική και online καμπάνιες στην πράξη, όπως επίσης και να δημιουργείς αποτελεσματικά ένα brand μέσω του digital marketing.

Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να δικτυωθείς με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Θα μπορείς να ακολουθήσεις νέα επαγγέλματα και ρόλους όπως Officer, Executive,Expert, Specialist σε: Online Marketing, Mobile Marketing, SEO / SEM, Digital Strategy, Performance Marketing, e-mail Marketing, Optimization, Online PR, Web Analytics, Content, e-Commerce.______________________________________