ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Είναι ένα εντατικό πρόγραμμα εκμάθησης του .ΝΕΤ framework, που συνδέει άμεσα τους συμμετέχοντες με την αγορά εργασίας.

Μέσα από ένα κύκλο μαθημάτων 80 ωρών, hands on σε κώδικα, θα δημιουργήσεις το δικό σου Web Application και θα έχεις την δυνατότητα να εκπαιδευτείς σε: 

-Introduction to project design and management
-Coding Project & Agile Methodology
-Databases
-Web API/ Analytics
-UI and usability κ.ά.


Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

To Coding School αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία του kariera.gr για να ενισχύσει την απασχόληση στον κλάδο της Πληροφορικής. Συνδυάζει εκπαίδευση, δικτύωση και εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες με την αγορά εργασίας.

Προσφέροντας μια σειρά απο σύντομες και πρακτικές εκπαιδεύσεις σε νέες τεχνολογίες από έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς και συνδέοντας κάθε εκπαίδευση με πιθανούς εργοδότες το Coding School είναι το ιδανικό βήμα για την απόκτηση εμπειρίας, και ουσιαστικών γνώσεων σε νέες τεχνολογίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Coding School | kariera.gr μπορείτε να βρείτε εδώ.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ;

To .ΝΕΤ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα Web Development Stacks στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με το πέρας του σεμιναρίου θα έχεις τα απαραίτητα εφόδια για να εργαστείς ως .NET Software Engineer.

Θα μάθεις βήμα-βήμα πώς να δημιουργείς το δικό σου e-commerce περιβάλλον χρησιμοποιώντας τεχνολογίες C#, ASP.NET, Azure, HTML, CSS, JavaScript αλλά και Databases.

Η γλώσσα προγραμματισμού C# είναι 6η στην κατάταξη του TIOBE-Index με τις πιο πολυχρησιμοποιημένες γλώσσες στο κόσμο για το Δεκέμβρη το 2018 (https://www.tiobe.com/tiobe-index/).

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Νέοι

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Πτυχιούχοι

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο και με βασικές γνώσεις προγραμματισμού.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Καταβολή ποσού εγγύησης συνεπούς παρακολούθησης και επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος

Βασική προϋπόθεση, εφόσον ολοκληρώσεις επιτυχώς όλα τα στάδια αξιολόγησης και για να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ReGeneration Academy of .NET powered by Coding School | kariera.gr είναι η καταβολή του ποσού των 300 ευρώ, το οποίο θα λειτουργεί ως εγγύηση και θα σου επιστραφεί με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος [παρακολούθηση τριημέρου (24 ώρες) εκπαίδευσης σε Soft & Business Skills, παρακολούθηση 80 ωρών* hands-on εκπαίδευσης και ολοκλήρωση και παράδοση τελικού project].

*με δυνατότητα δικαιολογημένων απουσιών 2 ημερών

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις; Μπες εδώ.