Με κύριο στόχο και όραμα τη στήριξη των νέων της χώρας, το ReGeneration για πρώτη φορά προχωράει στη μεγαλύτερη συνεργασία εκπαίδευσης στην ιστορία του προγράμματος!

Έτσι, σε συνεργασία με το Coursera, την παγκοσμίως κυρίαρχη online πλατφόρμα εκπαίδευσης, και του Workforce Recovery Initiative της πρωτοβουλίας για τον COVID-19,  «ξεκλειδώνει» δωρεάν την πρόσβαση σε 3.800 online μαθήματα και 400 εξειδικεύσεις, για δεκάδες χιλιάδες νέους, φέρνοντας στην Ελλάδα online μαθήματα και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις από κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, όπως Stanford, Yale, INSEAD, Imperial College London κ.ά.

Οι άδειες πρόσβασης στα online μαθήματα του Coursera απευθύνονται σε νέους 18-29 ετών, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους και ανέργους, σε σπουδαστές και μόνιμους αξιωματικούς των Στρατιωτικών Σχολών (18-40 ετών), σε μόνιμα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, καθώς και σε Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας (18-40 ετών).

Οι εγγραφές στα online μαθήματα ενδιαφέροντός σας πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως 31/10/2020. Κατόπιν εγγραφής, η πρόσβαση στα μαθήματα θα ισχύει έως 31/12/20. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και θέλεις να διεκδικήσεις πρόσβαση στο Coursera, μπες εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για τη μεγάλη συνεργασία του ReGeneration με το Coursera μπορείς να δεις εδώ.