Στέλιος Παπαδάκης
Business Development Coordinator

Ο Στέλιος (24 ετών) ολοκλήρωσε πρόσφατα το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (κατεύθυνση: Financial Risk Management) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκλέχθηκε εκπρόσωπος των συμφοιτητών του στην Γ.Σ.Ε.Σ του Π.Μ.Σ του τμήματος , ενώ προπτυχιακές σπουδές έχει στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η περίπτωσή του είναι από μόνη της ξεχωριστή μιάς και είναι το άτομο που βρήκε δουλειά στο ReGeneration από το ReGeneration! Κοινώς, επιλέχθηκε στην καινούρια ομάδα που θα τρέχει το πρόγραμμα (ο ίδιος είναι στο κομμάτι του Business Development) για να κάνει την 6-μηνη πρακτική του μέσω του ReGeneration, όντας finalist του 4ου κύκλου του προγράμματος.

Έχει εργαστεί στην ICAP Group ως Management Consulting Intern και στην Effect (start – up με σκοπό την εκπαίδευση των νέων) ως Success Academy Participant, ενώ υπήρξε περήφανος εθελοντής του Job Fair Athens 2016 αλλά και εθελοντής πρόσφατα για την διαμόρφωση και τον καθαρισμό ενός διαμερίσματος στην Αθήνα, το οποίο προοριζόταν για άστεγους συνανθρώπους μας.

Από γλώσσες μιλάει Aγγλικά και Γερμανικά, ενώ είναι κάτοχος του ECDL και γνωρίζει να χειρίζεται: EViews, Datastream, Bloomberg και Stata.

Τέλος, κυνηγάει οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική ευκαιρία του παρουσιάζεται (π.χ ΠΠΑ του Ο.Π.Α) ενώ λατρεύει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ (έπαιζε από τα 7 έως τα 16 του), όπως επίσης και την παγκόσμια ιστορία, τη γεωγραφία, τα ταξίδια, τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα κόμικς.

Θεωρεί το ReGeneration ως το πρόγραμμα που θα διαμορφώσει μια ολοκαίνουρια κουλτούρα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και για τις εταιρείες αλλά και για τους απόφοιτους και νιώθει τυχερός που συμμετέχει ενεργά πλέον για την περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος!