Τερέζα Παλαιολόγου
Junior Recruiter

Η Τερέζα, γεννήθηκε το χειμώνα του 1994, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης μεταπτυχιακού διπλώματος, με αντικείμενο το Strategic Human Resource Management, στο Alba Graduate Business School.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά, ενώ είναι κάτοχος του ECDL Advanced.

Συμμετέχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, προκειμένου να εξελιχθεί τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ταξιδεύει συχνά, καθώς τα ταξίδια της παρέχουν τη δυνατότητα να ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την οποία λατρεύει.

Είναι υπέρμαχος του ρητού “You don’t build a business. You build people and then people build the business”.

Θεωρεί τον εαυτό της ιδιαιτέρως τυχερό, καθώς έγινε μέλος της ομάδας του ReGeneration, χωρίς να έχει προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, γεγονός που δείχνει πως το πρόγραμμα εμπιστεύεται και δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, που έχουν θέληση και πάθος να εργαστούν και να προσφέρουν. Στόχος της είναι, με τη θέση της στον οργανισμό, να συνεισφέρει στην μείωση της νεανικής ανεργίας.

Πιστεύει πως το πρόγραμμα ReGeneration προσφέρει μια ανεκτίμητη εμπειρία σε κάθε νέο που συμμετέχει σε αυτό, παρέχοντας του τη δυνατότητα να έχει ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα, φέρνοντας τον πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων του.