Τι έχουν να πουν οι συμμετέχουσες εταιρίες

Tι έχουν να πουν οι συμμετέχουσες εταιρίες

 

Δέσποινα Αναστασίου, Dow Hellas A.E.

Despina Anastasiou - Dow Hellas

Φέτος είχαμε την ευκαιρία να προσλάβουμε δύο υποψήφιους από το πρόγραμμα του ReGeneration στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και ένας τρίτος υποψήφιος θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016. Έως τώρα, η εμπειρία μας είναι πάρα πολύ θετική και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Τα δύο νέα μέλη μας, με ελάχιστη καθοδήγηση, σε σύντομο χρονικό διάστημα ανταπεξήλθαν στις αρμοδιότητές τους, προσαρμόστηκαν γρήγορα στην εταιρεία μας, και προσθέτουν τρομερή αξία στην ομάδα μας. Επιδεικνύουν υποκίνηση, πρωτοβουλία, και ενεργητικότητα σε ό,τι και αν κάνουν. Για εμάς είναι μια εξαιρετικά θετική εμπειρία και ενθαρρύνω και άλλους να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.
 Dow

Ελένη Σδούγκα, MetLife

Στη MetLife μας αρέσει να στεκόμαστε δίπλα στους νέους! Να μαθαίνουμε τα χαρακτηριστικά της εποχής, εισάγοντας παράλληλα στον οργανισμό μας φρέσκιες ιδέες, καινοτόμες προσεγγίσεις και νέες τεχνολογίες. Η συμμετοχή μας στο ReGeneration μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους νέους της χώρας μας προοπτικές επιτυχημένης απασχόλησης σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον, που βασίζεται στην καινοτομία και τη διαφορετικότητα. Το ReGeneration μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από σήμερα τα μελλοντικά μας Στελέχη!
Metlife

Αμαλία Τσίγκος, pamediakopes.gr

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίρνουμε μέρος και στηρίζουμε το πρόγραμμα του ReGeneration φέτος. Η όλη διαδικασία είναι ξεκάθαρη και εύκολη, με 24ωρη καθημερινή υποστήριξη από τους συντονιστές του προγράμματος. Μέσω του ReGeneration, είχαμε πρόσβαση σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα υποψηφίων, αρκετοί από τους οποίους είχαν εκτενείς σπουδές στον τομέα ενδιαφέροντός τους. Μέχρι τώρα, οι ασκούμενοι του ReGeneration έχουν προσθέσει υψηλή ποιότητα στην υπάρχουσα ομάδα μας και εργάζονται με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον. Ως εταιρεία, σίγουρα θα λάβουμε και πάλι μέρος στο πρόγραμμα του ReGeneration καθώς προσθέτει αξία σε εμάς, αλλά και στο σύνολο της Ελληνικής οικονομίας.
e-travel

Μισελίνα Λεμήσιου, Atcom Internet & Multimedia S.A.

Ηεμπειρία μας στη συνεργασία με το πρόγραμμα ReGeneration αποτελεί σταθμό στην αναθεώρηση των προσλήψεων εκπαιδευομένων για εμάς. Ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα φροντισμένο, σχεδόν σχολαστικά οργανωμένο.  Αυτό το στοιχείο μας ενέπνευσε την εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή.  Στη συνέχεια, εκτός από την εξαιρετική οργάνωση και διαδικασία, συναντήσαμε τους ανθρώπους με ‘Α κεφαλαίο’, που έχουν αναλάβει αυτή την ευθύνη. Η συνεργασία μας εξελίχθηκε με απόλυτο συντονισμό, οι ανάγκες μας αναγνωρίστηκαν αμέσως και πλέον, ήδη με τη 2η συμμετοχή μας, το πρόγραμμα θεωρείται για εμάς ένα σημαντικό σημείο αναφοράς εντοπισμού ταλέντων.  Εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο, όμως, ήταν πως όλοι οι συμμετέχοντες που κλήθηκαν για συνέντευξη, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, φάνηκε να διακατέχονται από χαρακτηριστική παιδεία με πηγαίες αξίες σεβασμού, ειλικρίνειας και ομαδικότητας.  Αυτή η παρατήρηση είναι η απόδειξη της πολύ εύστοχης επιλογής ανθρώπων που, κατά τη γνώμη μας,  οποιαδήποτε εταιρεία θα αγκαλιάσει με όρεξη και θα επενδύσει με γνώση και εμπειρία για την ανάπτυξη των νέων της ταλέντων. Θερμά συγχαρητήρια για την συνέπεια, την ακρίβεια και την αξιοπιστία της ενέργειας αυτής
ATCOM Logo

Αλέξανδρος Ρήγας, Impruvo

Tο πρόγραμμα του ReGeneration μας έδωσε φέτος τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με ένα μεγάλο αριθμό ταλαντούχων νέων. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, αλλά και ιδιαίτερα χαρούμενοι από την τελική μας επιλογή. Η ασκούμενη που επιλέξαμε για τη θέση του Communications Coordinator, αποτελεί ήδη ενεργό και ικανό μέλος της εταιρείας μας. Η υπευθυνότητα, η επιθυμία για εξέλιξη, αλλά και ο ενθουσιασμός που διαθέτει η ασκούμενη που επιλέξαμε, είναι τα στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε πως η ομάδα μας έχει αποκτήσει ήδη έναν σημαντικό συνεργάτη και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Θα προτείναμε ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα σε όποια εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συνεργάτη.
400-400-impruvo_tagline_300x300.pdf

Αλίκη Καούρα, VODAFONE - PANAFON SA

Στη Vodafone επενδύουμε στους νέους, δημιουργώντας ευκαιρίες για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και τη δυναμική είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε σε αυτή τη καινοτόμα πρωτοβουλία και γινόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους για ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα. Η συμμετοχή μας στο ReGeneration μας δίνει τη δυνατότητα να ερχόμαστε σε επαφή με νέους που έχουν υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, είναι δημιουργικοί και ευέλικτοι, έχουν φρέσκιες ιδέες και ενδιαφέρονται για τις προοπτικές εξέλιξής τους. Τα παιδιά που είναι, ήδη, κοντά μας εργάζονται με προσήλωση και ενθουσιασμό, αναδεικνύοντας τα ταλέντα τους. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και η εμπειρία μας επίσης.
Vodafone