Υψηλό επίπεδο υποψηφίων

Η επιλογή των υποψηφίων προκύπτει μέσα από μια αυστηρή και διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής (αίτηση βάσει κριτηρίων προγράμματος, game-based ψυχομετρικό assessment, συνεντεύξεις ), γεγονός που εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο των διαθέσιμων προς απορρόφηση υποψηφίων. Έτσι οι εταιρείες μπορούν να οφεληθούν ουσιαστικά από την πρόσβασή τους στην πιο δυναμική και πολυποίκιλη βάση νέων, ταλαντούχων πτυχιούχων.

Επένδυση στη νέα γενιά

Στηρίζοντας το ReGeneration προσλαμβάνοντας υποψηφίους μέσω του προγράμματος, συμβάλλετε κι εσείς με τη σειρά σας στη μείωση της νεανικής ανεργίας, ενώ δίνετε την ευκαιρία στα νέα ταλέντα να παραμείνουν στην Ελλάδα και να διαπρέψουν, εδώ!

Εξοικονόμηση Πόρων

Το ReGeneration είναι το μοναδικό πρόγραμμα που καταφέρνει να χαρτογραφεί την «αγορά» των νέων πτυχιούχων, βοηθώντας τις εταιρείες να επιλέξουν γρήγορα και σωστά το νέο τους ταλέντο, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση απέναντι στο πρόγραμμα.

Ενίσχυση Κοινωνικού Προσώπου

Στηρίζοντας τον σκοπό του ReGeneration για συμβολή στη μείωση της νεανικής ανεργίας και του φαινομένου του brain drain, αναδεικνύετε εμπράκτως το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας σας με ενέργειες που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.